Nove pogodnosti za članove AMK Maksimir

Nove pogodnosti za članove AMK Maksimir

Jedan od osnovnih elemenata sigurnosti u prometu svakako su ispravne gume. Kako bi se smanjila mogućnost prometne nezgode i povećala vlastita sigurnost prilikom vožnje, potrebno je zamijeniti sve istrošene i oštećene gume na automobilu. Neispravne gume predstavljaju opasnost na cesti, kako za vlasnika, tako i za ostale sudionike u prometu.

Čuvanje guma izvan sezone mnogim vozačima predstavlja problem, pa ih čuvaju na neprikladnim mjestima poput šupa, garaža ili balkona, gdje im često vijek trajanja skraćuje utjecaj vlage, temperature ili izloženost kemikalijama.

Zbog toga je Automoto klub Maksimir za svoje članove i za građane koji se žele učlaniti u taj poznati klub, osigurao posebne pogodnosti pri kupnju novih kvalitetnih guma te pohrani vansezonskih guma na adekvatan način i u kontroliranim uvjetima. Ukoliko kupujete nove gume, a vansezonske biste željeli pohraniti u reprezentativnom hotelu za gume, to možete učiniti posredstvom AMK “Maksimir” po cijenama nižim za čak 25 %. Ove pogodnosti članovima su dostupne do 15. svibnja ove godine.

Sve o novim pogodnostima i mogućnostima učlanjenja može se saznati na tel. br. 23 18 442, 23 04 029, 23 69 951, 099/81 39 018. Popusti se mogu iskoristiti uz predočenje članske iskaznice HAK-a na kojoj piše da ste član Automoto kluba “Maksimir”.

Svi građani koji dođu u Klub na učlanjivanje dobit će prigodan poklon, obećavaju iz AMK “Maksimir”. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni