Nova zapošljavanja u Gradskoj upravi

Nova zapošljavanja u Gradskoj upravi

»Svima je jasno da promjena imena Trga maršala Tita nije bio jedini uvjet za koaliciju sa strankom Nezavisni za Hrvatsku«, ustvrdio je kandidat za predsjednika zagrebačkog SDP-a Dominik Etlinger

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić donio je odluku o izmjenama Plana o prijemu u službu u gradska upravna tijela za 2017.g. (https://goo.gl/2QCmrq)

Izmjene sadrže povećanje za 15 službenika s visokom stručnom spremom u različitim gradskim uredima. Tako će se u 2017. godini umjesto planiranih 86 radnika s VSS primiti njih čak 101.

Kandidat za predsjednika zagrebačkog SDP-a Dominik Etlinger ustvrdio je kako u ovom slučaju može biti riječ o lošem planiranju ili novoj tranši isplate cijene ruku interesnih partnera HDZ-a i NZH-a.

»Loše planiranje je čest uzrok problema u Zagrebu, zbog toga imamo nazadan, štetan i skup sustav gospodarenja otpadom, plaćamo cijene najma privatnih prostora za vrtiće i škole s kojima bi mogli sagraditi vlastite objekte, zato svi radovi probijaju predviđene rokove, a javni novac troši se rasipnički. Ipak, ne vjerujem da je uzrok ovoj odluci o novim radnim mjestima loše planiranje. Svima je jasno da promjena imena Trga maršala Tita nije bio jedini uvjet za koaliciju«, ističe Etlinger koji tvrdi da su ova zapošljavanja »čin političkog preživljavanja Milana Bandića u ovom mandatu kroz osiguravanje opstanka protuprirodne koalicije BM365-NZH-HDZ«.

Etlinger tvrdi da u Gradskoj upravi ima mnogo zaposlenih koji protiv svoje volje ne dobivaju ikakve radne zadatke, pa bi bilo logično njih aktivirati kada bi postojala stvarna potreba. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni