Nova Miss Hrvatske je Katarina Mamić

Nova Miss Hrvatske je Katarina Mamić

(Foto: Boris Mataković)

Katarina Mamić u subotu je u Malom Lošinju izabrana za novu Miss Hrvatske i našu će zemlju predstavljati 14. prosinca na Izboru za Miss Svijeta u Londonu. Krunu joj je predala dosadašnja Miss Hrvatske Ivana Mudnić-Dujmina.

Katarina Mamić predstavnica je ličko senjske županije i ona je ujedno 28. hrvatska ljepotica koju Lijepa Naša šalje na ovaj prestižan izbor ljepote. Katarina je studentica novinarstva, u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Obožava djecu pa ni ne čudi da ju vesele trenuci u kojima je okružuju mališani. Da joj se posreći na lotu zgoditak bi uložila u obrazovanje, kuću i kupnju automobila…

Prva pratilja je Marija Rogić iz Zagreba, dok je lentu druge pratilje ponijela Iva Mijolović iz zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti, prema izboru čitatelja portala žena.hr, odnijela je Tea Pavičić iz Slavonskog Broda.

Izbor za Miss Hrvatske održao se na otoku Lošinju što je ujedno i prvi put da se ovaj izbor ljepote održava na nekom od hrvatskih otoka. Cijeli program vodila je Uršula Tolj, a u zabavnom dijelu programa nastupili su Antonija Dora Pleško te Damir Kedžo.

U izboru je sudjelovalo 14 natjecateljica iz cijele Hrvatske.

Nova Miss je dobila stipendiju na Poslovnom veleučilištu Zagreb, godinu dana korištenja automobila Opel Mokka X, kozmetiku, godinu dana korištenja kozmetičkih i frizerskih usluga, cipele u vrijednosti od 2500 kuna, nakit i druge nagrade.

(zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni