Nova marka zagrebačkih jagoda

Nova marka zagrebačkih jagoda

Na Trgu bana Jelačića promovirana je nova robna maraka zagrebačkih jagoda, a u stvaranju njena imena i slogana sudjelovali su i građani

U sklopu manifestacije Dani zagrebačkih jagoda, danas je na Trgu bana Jelačića promovirana nova robna maraka zagrebačkih jagoda, a u stvaranju njena imena i slogana sudjelovali su i građani. Podjelom kolača od jagoda te samih plodova promociji zagrebačkih jagoda pridružili su se zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić. Manifestaciju su podržali i košarkaši Cibone (“Strovberići” i “Jagodići”) koji su, uz jagode, dijelili karte za večerašnju finalnu utakmicu prvenstva Hrvatske Cibona i Zadar.

Podsjetimo, manifestacija Dani zagrebačkih jagoda održava se petnaestu godinu zaredom u organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo i Zagrebačke županije, Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo u suradnji sa članovima Udruge uzgajatelja jagoda Grada Zagreba i Udrugom proizvođača jagoda Zagrebačke županije Jagodni prsten.  (zagreb.hr /zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni