Nova kampanja TZ Zagrebačke županije

Nova kampanja TZ Zagrebačke županije

Nova kampanja započela je predstavljanjem nekoliko vrhunskih vinara s područja plešivičke, zelinske i moslavačke vinske cestea, uz poziv gostima da posjete ovaj nadaleko poznat vinski kraj i kupuju lokalno

»Park prirode Žumberak–Samoborsko gorje, vinska Plešivica, atraktivno Prigorje, ljepote Turopolja i Moslavine, pitoreskna sela, rijeka Sava, jezera Rakitje, Orešje, Kerestinec i Strmec, vožnja skelom od ambijentalnog Samobora do Zaprešića, gradići Velika Gorica, Sveti Ivan Zelina, Ivanić, lječilište Naftalan, kurije i dvorci… – sada je prava prilika da ih posjetite. Odmor nikad nije bio bliže!« Ovo je novi slogan promotivne kampanje Turističke zajednice Zagrebačke županije fokusirane je na domaće goste, koja traje do 1. kolovoza.

Ova zelena oaza u srcu Hrvatske ima i novu platformu Odmor nikad bliže, kojom se promoviraju najveće atrakcije, poseban doživljaj odmora, održiv i siguran boravak u destinaciji udaljenoj svega pola sata vožnje od centa Zagreba.

Nova kampanja započela je predstavljanjem nekoliko vrhunskih vinara s područja plešivičke, zelinske i moslavačke vinske ceste u vinskoj video razglednici #NazdraviZaBoljeSutra, uz poziv gostima da posjete ovaj nadaleko poznat vinski kraj i kupuju lokalno.

Svi koji se odluče rezervirati odmor u prvom vikendu srpnja u nekom od utočišta Zagrebačke županije na dar ćete dobiti kupon u vrijednosti 350 kuna koji možete iskoristiti u Designer Outlet Croatia. (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni