Nova akcija “Jakna za drugoga”

Nova akcija “Jakna za drugoga”

Portal Dobrote i Ljudi za ljude i ove zime u Zagrebu pokreću akciju Jakna za drugoga. U sklopu te akcije prikupljat će odjeću u dobrom stanju koja će biti podijeljena sugrađanima koji su u teškoj financijskoj situaciji.

Sve koji se žele uključiti u akciju pozivaju da se od četvrtka 10. siječnja do četvrtka 17. siječnja 2019. od 17 do 20 sati ispred Bookse u Martićevoj 14d u Zagrebu donesu svoje zimske jakne, kape, šalove i čarape koje više ne nose ili uzmu robu ako im je potrebna. Apeliraju na građane da daruju samo odjevne predmete u dobrom stanju, a ne ono što više ni sam i ne bi nosili.

»Hladnoća je posebno teška našim sugrađanima koji nemaju dom ili su u teškoj financijskoj situaciji u domovima bez grijanja. Budite i na ovaj način dio jedne lijepe humane priče«, apeliraju organizatori.

»Nemojte se rješavati viška odjeće iz ormara jer nemamo mogućnosti pohrane. Cilj Jakne za drugoga je da sve što donesete na lokaciju odmah nađe novog vlasnika«, napominju organizatori koji unaprijed zahvaljuju ljudima dobrog srca. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni