Normalizirana opskrba električnom i toplinskom energijom

Normalizirana opskrba električnom i toplinskom energijom

Tijekom noći i jutra Ekipe HEP ODS-a – Elektra Zagreb i HEP Toplinarstva uspjele su otkloniti glavna ostećenja mreže nastala uslijed potresa, te je gotovo u potpunosti normalizirana opskrba električnom i toplinskom energijom kupaca na području Zagreba, navode u HEP-u.

Još su u tijeku radovi na uspostavi grijanja za nekoliko zgrada na Vrbanima, koji će se dovršiti tijekom dana. Ekipe Elektre Zagreb tijekom jutra prema zaprimljenim dojavama građana i poslovnih potrošača sustavno i bez prekida otklanjaju preostale pojedinačne kvarove nastale uslijed potresa, napominju u HEP-u. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t