Noć hrvatskog filma i novih medija 2016.

Noć hrvatskog filma i novih medija 2016.

Treća “Noć hrvatskog filma i novih medija” počinje u kinu Europa u petak 7. listopada u 21 sat. Manifestaciju će otvoriti koncert “Putovanje filmskom glazbom” u izvedbi pjevačkog zbora Capella Odak pod vodstvom dirigentice Jasenke Ostojić koja je i autorica aranžmana skladbi iz filmova, a kao gosti nastupit će i solisti Zagrebačkih dječaka uz instrumentalnu pratnju, koji će publiku odvesti do dobro poznatih melodija i najdražih kadrova iz bezvremenskih hrvatskih filmova poput Vlaka u snijegu, Tko pjeva zlo ne misli, Servantesa iz Malog Mista, Stele i dr. Program svečanog otvorenja vodit će glumica Jelena Perčin.

Ovogodišnja “Noć hrvatskog filma i novih medija”istovremeno će se odvijati u Zagrebu, Sisku, Pakracu, Sinju, Vodicama i Hrvatskoj Kostajnici.

Prema riječima organizatora, cilj je od za sada skromnog vala dobre nade u interes hrvatske publike za domaći film, u toj jednoj Noći, stvoriti trajnu, čvrstu vezu hrvatskog filma i hrvatskih gledatelja koja će to zanimanje s vremenom pojačavati te prenositi na nove naraštaje.

Manifestacija će se održati pod Visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović.

Ulaz je slobodan.

Sve dodatne informacije potražite na službenim mrežnim stranicama manifestacije:  www.noc-filma.hr

(Zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni