Nezavisna zastupnica Sandra Švaljek prisustvovat će sljedećoj sjednici Gradske skupštine

Nezavisna zastupnica Sandra Švaljek prisustvovat će sljedećoj sjednici Gradske skupštine

Donedavna zamjenica gradonačelnika prošli je tjedan podnijela ostavku na tu funkciju nakon što je Bandić prenio svoje ovlasti na drugu zamjenicu Vesnu Kusin

Sandra Švaljek podnijela je zahtjev za aktivacijom zastupničkog mandata u zagrebačkoj Gradskoj skupštini u kojoj će se pojaviti kao nezavisna zastupnica.

Donedavna zamjenica gradonačelnika, koja je prošli tjedan podnijela ostavku na tu funkciju nakon što je Bandić prenio svoje ovlasti na drugu zamjenicu Vesnu Kusin, prisustvovat će na prvoj sljedećoj sjednici Skupštine koja se održava 28. travnja.

„S iskustvom koje ima u vođenju Ekonomskog instituta i dvije godine na poslu zamjenice gradonačelnika sigurno dobivamo dobru gradsku zastupnicu”, izjavio je jučer predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor.

Aktiviranjem mandata Švaljek pokazuje kako neće samo raditi na institutu, a mediji špekuliraju o tome da bi se mogla kandidirati za gradonačelnicu Zagreba.

Podsjetimo, dok je bila na funkciji obnašateljice dužnosti gradonačelnika nije htjela potvrditi ni opovrgnuti takve navode, tvrdeći da se radi o velikoj odluci koju nije planirala te da o tome sama mora razmisliti.

O zaoštravanju odnosa između donedavne zamjenice i aktualnog gradonačelnika govori i činjenica kako je Švaljek aktivirala svoj mandat kao nezavisni član Skupštine, a ne u Klubu zastupnika s liste Milana Bandića. (I.C.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni