Nevrijeme donijelo tuču i prometne probleme

Nevrijeme donijelo tuču i prometne probleme

U Vončininoj ulici prema Šalati je pak puknuo asfalt, ulica je zatvorena u oba smjera, pa su se netom prije podneva počele stvarati gužve u centru grada

Danas oko 11 sati Zagrebom je počelo harati nevrijeme, a na Borongaju je, prenose mediji, padala i tuča veličine lješnjaka. Zbog jake kiše na kolnicima su se stvorile nakupine vode koje su u pojedinim dijelovima grada otežavali promet, pa je bilo prometnih gužvi i zastoja.

U Vončininoj ulici prema Šalati je pak puknuo asfalt, ulica je zatvorena u oba smjera, pa su se netom prije podneva počele stvarati gužve u centru grada. Nevrijeme je zadalo probleme i u javnom gradskom prijevozu. Iz ZET-a su poručili da su moguća manja kašnjenja izazvana gustoćom prometa, osobito u gradskom središtu. „Interventne ekipe ZET-a su na terenu kako bi, bude li potrebe, mogle djelovati u što kraćem vremenu, osobito u predjelima gdje su zabilježene veće padaline, grmljavina i jak vjetar“, javili su iz ZET-a.

Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba od početka nevremena odradila je 30 intervencija a odrađuje se još 40 intervencija. Glavnina intervencija je povezana s plavljenjem podruma ili uklanjanje stabala s prometnica. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni