Nedjeljni koncerti zagrebačkog “double-deckera”

Nedjeljni koncerti zagrebačkog “double-deckera”

(Foto: Boris Jagačić)

Nakon uspješne premijere koncerta Filmmusicorkestra za Zagrepčane s krova double-deckera prije tjedan dana, ovaj izuzetno dobro prihvaćen projekt dobiva i svoj nastavak uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba.

Tako će se tijekom iduće tri nedjelje, u terminu od 17 sati, ovaj glazbeni autobus provozati i ostalim dijelovima grada, uveseljavajući građane zagrebačkim šlagerima i svevremenskim hitovima s filmskog platna. Na svakoj od stanica pojedinih ruta, double-decker će se zadržavati oko 10 minuta, a točna lokacija zaustavljanja će se određivati na licu mjesta, ovisno o stanju u prometu.

Ove nedjelje, 10.05., svoju poziciju na krovu autobusa zauzet će Tvrtko Stipić & Tango Appassionato izvodeći prvi dio starozagrebačkog šlager-repertoara i to rutom: Dubrava – Ravnice – Maksimirska – Kvatrić.

U nedjelju, 17.05., nastupa Filmmusicorkestar s još jednim setom najvećih domaćih i inozemnih hitova s filmskog platna, kojima su osvojili srca Zagrepčana na svom prvom putujućem koncertu. Filmmusicorkestar svirat će na zapadu grada počev od Gajnica preko Črnomerca do Trešnjevke.

Ova mini glazbena turneja na krovu double-decker autobusa završava u nedjelju, 24.05., drugim dijelom nastupa Tvrtka Stipića & Tango Appassionata kada će šarm zagrebačkih šlagera zapuhati Dugavama, Sloboštinom i Savicom.

Za sve sugrađane koji nisu na ruti, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je i prijenos uživo na FB stranicama TZGZ: www.facebook.com/visitzagreb, koji je zadnji put pratilo više od 35.000 ljudi. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni