Nedjeljni koncerti u paviljonu Jeka

Nedjeljni koncerti u paviljonu Jeka

Centar za kulturu i informacije Maksimir organizira koncerte u Paviljonu Jeka svake nedjelje tokom srpnja od 18 do 19 sati.

Posjetitelji će tijekom ljeta moći uživati u posebnom glazbenom ugođaju paviljona parka Maksimir, izgrađenom prema nacrtu Franza Schuchta 1840. godine koji je izgrađen u čast božici Eho pa savršeno usvaja i odbija zvukove.

Javna ustanova Maksimir obnovila je ovaj paviljon 2001. godine, a CKIM je odlučio iskoristiti ga u najboljoj mogućoj varijanti – onoj za koju je prvotno i osmišljen – glazbenoj. 

Ulaz je besplatan i otvoren za javnost. (Zgm)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t