Nedjeljna matineja: „Znakovi za najmanje“

Nedjeljna matineja: „Znakovi za najmanje“

Glavni je lik predstave semafor koji neumorno prati promet na raskršću. On djecu upoznaje sa svojim prijateljima, prometnim znakovima i pokazuje im kako oni pomažu djeci.

Poštujete li naše znakove?! Prvo treba naučiti što znače. A što koji znak predstavlja u prometu  mališani mogu naučiti i kroz predstavu „Znakovi za najmanje“ koja ove nedjelje, 2. veljače s početkom u 11.30 sati, igra u Centru za kulturu Trešnjevka.

Djeca se svakodnevno susreću s mnoštvom prometnih znakova. U njihovom šarenilu ponekad je teško prepoznati i zapamtiti njihova značenja. Predstava  je namijenjena  djeci predškolskog uzrasta i nižih razreda osnovne škole, a cilj joj je na jednostavan način, kroz igru i zanimljive situacije ukazati na važnost pravilnog ponašanja u prometu.

Glavni je lik predstave semafor koji neumorno prati promet na raskršću. On djecu upoznaje sa svojim prijateljima, prometnim znakovima i pokazuje im kako oni pomažu djeci. Kroz zanimljive i edukativne situacije u predstavi prometni znakovi postaju i dječji prijatelji i čuvaju ih od nepotrebnih opasnosti.   Cijena ulaznica je 25 kuna.

Tekst: Hrvoje Zalar i Mirta Zečević

Glumi: Hrvoje Zalar

Redatelj: Swy Skup

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni