Nedjeljna matineja u CeKaTeu: Bembo i njegov bonton

Nedjeljna matineja u CeKaTeu: Bembo i njegov bonton

Centar za kulturu Trešnjevka nastavlja s nedjeljnim matinejama za djecu, a ove nedjelje 19. siječnja s početkom u 11.30 sati, na scenu Teatra na Trešnjevci stiže predstava Bonton ili Kako pristojno provesti dan.

O pravilima lijepog ponašanja možete svašta naučiti od Bonka Tončića. On je veseljak  koji djecu uči  osnovama higijene, ponašanju za stolom i zdravoj prehrani. Kroz jedan uobičajeni dan u životu djeteta, Bonko Tončić prolazi sve primjere i situacije u kojima je potrebno primijeniti pravila bontona, te objašnjava kako to učiniti. Osim toga, Bonko uči djecu kako reagirati na nasilje koje se događa njima samima ili u njihovoj okolini. U svemu tome Bonku Tončiću pomažu velike lutke – predmeti veselih boja, ali i djeca koja se uključuju u predstavu.

Ideja o predstavi o lijepom ponašanju nastala je kao dio projekta udruge Bembo „Edukacijom protiv nasilja među djecom“. Predstava koja je nastala prema ideji Kristijana Ugrine  namijenjena je djeci vrtićke dobi i nižim razredima osnovne škole. Cijena ulaznice iznosi 25 kuna. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni