Ne propustite Čarobni dan!

Ne propustite Čarobni dan!

Pridružite se ove nedjelje nezaboravnom obiteljskom događaju, Čarobnom danu. Na vrijeme rezervirajte kupon za obiteljski posjet Zoološkom vrtu po cijeni jedne ulaznice i pripremite se na puno zabave

Čarobni dan, cjelodnevna zabava za obitelj održava se u nedjelju, 7. lipnja u parku Maksimir. Na Čarobnom danu cijela obitelj može posjetiti Zoološki vrt po cijeni samo jedne ulaznice, a osim uživanja u Zoološkom vrtu tu su besplatne sportske, kreativne, edukativne i zabavne radionice. Slikanje s pitonom, znanstvene radionice, vožnja čamcem po jezeru, plesanje s maskotama, penjanje na umjetnu stijenu, odbojka i ragbi samo su neke od brojnih aktivnosti koje vas čekaju na Čarobnom danu.

Zabave sigurno neće nedostajati jer na Čarobni dan stižu Jacques Houdek, Endi, Lamia Belošević, dječji zbor Kikići, Zagrebačke mažoretkinje i brojni drugi izvođači. Tu su i sportski klubovi ali i poznati veslač Damir Martin i brojna druga sportska društva.

Kako na Čarobni dan?

Posjet Čarobnom danu je besplatan, a svi koji žele biti dio ovog jedinstvenog doživljaja trebaju se registrirati na stranici www.carobnidan.hr. Isto tako, za kupnju obiteljske ulaznice za Zoološki vrt, potrebno je ispuniti dodatni internetski obrazac u kojem se odabire dvosatni termin za posjet Zoološkom vrtu. Pomoću otisnutog kupona na blagajni ZOO Zagreb posjetitelji kupuju Čarobnu obiteljsku ulaznicu i tako za posjet cijele obitelji u ZOO Zagreb plaćaju samo cijenu jedne odrasle ulaznice, odnosno 30 kuna. Još je malo vremena ostalo, požurite po svoj kupon!

Uz zabavno edukativni karakter priredbe, Čarobni dan ima i humanitarni karakter pa se tako svaki put pomaže i onima koji nisu u mogućnosti sami si priuštiti slobodne aktivnosti. Uz pomoć pokrovitelja i poslovnih partnera više od 100 darovite djece iz socijalno ugroženih obitelji imat će priliku besplatno pohađati aktivnosti koje ih zanimaju kroz cijelu školsku godinu 2015/2016.

Uz sve što čarobna ekipa priprema, potreban je još jedan, ključan sastojak Čarobnog dana. Potrebna su nasmiješena lica koje će čarobni ambijent parka Maksimir ispuniti radošću, smijehom, zadovoljstvom i učiniti ovaj dan još čarobnijim. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni