Nazorov program ljetovanja za školarce

Nazorov program ljetovanja za školarce

(Škola plivanja u Velom Lošinju)

One koji žele naučiti plesati u Velom Lošinju očekuje polasni kamp, a za buduće pjevače pobriut će se njegova voditeljica Ivana Banfić

Podružnica Zagrebačkog holdinga »Vladimir Nazor« organizira ljetovanje za djecu i mlade uzrasta od 7 do 17 godina. Čim škola završi, od 15. lipnja na odmor mogu krenuti školarci u sve Nazorove hostele na pet lokacija: u Savudriji, Dugoj uvali, Crikvenici, Velom Lošinju i Skradinu, a sve pod motom »Ljeto za pamćenje«.

One koji žele naučiti plesati u Velom Lošinju očekuje plesni kamp, a za buduće pjevače pobrinut će se njegova voditeljica Ivana Banfić. Ljubitelji adrenalinske zabave doći će na svoje u Avantura kampu u Savudriji, koji je ove godine obogaćen dodatnim aktivnostima. Djeca će imati priliku naučiti ronjenje, kajakarenje, vožnju vodenim skuterom te se uključiti u mnoge druge aktivnosti, a sve pod vodstvom animatora.

Nazorov hostel u Crikvenici

Cijene aranžmana kreću se od 1880 do 3072 kune, ovisno o lokaciji i trajanju odmora. Napominjemo da su pojedini termini na nekim lokacijama već popunjeni. Svake godine u Nazorovim odmaralištima ljetuje više od 30.00 djece iz Hrvatske i drugih zemalja.

Ljetovanje traje 7, 10 ili 14 dana. Korisnici će dobiti smještaj s punim pansionom (3 glavna obroka, 1 ili 2 međuobroka). U objektima je osigurana neposredna zdravstvena zaštita, a prijevoz do odredišta se obavlja u suvremenim turističkim autobusima

Spomenimo da s Nazor ima više od 55 godina iskustva u organiziranju ljetovanja za djecu.

Vipše informacija na: http://www.nazor.hr/default.aspx?id=287 (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni