Navijačka zona na Trgu bana Jelačića tijekom nogometnog SP-a u Rusiji

Navijačka zona na Trgu bana Jelačića tijekom nogometnog SP-a u Rusiji

(Foto: www.aa.com.tr)

Na Trgu će biti postavljena Fan zona na kojoj će navijači preko velikog ekrana moći pratiti nogometne utakmice

Udruga “Budi ponosan”, Hrvatski nogometni savez (HNS) i veleposlanstvo Ruske Federacije u Hrvatskoj jučer su najavili postavljanje navijačke, tzv. Fan zone na Trgu bana Jelačića gdje će navijači na velikom ekranu moći pratiti utakmice nogometnog Svjetskog prvenstva u Rusiji, javlja Anadolu Agency (AA).

Očekuje se da će Fan zonu u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske, tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji posjetiti, kao i ranijih godina, velik broj domaćih navijača, ali i svih onih koji su u gradu privremeno.

Anvar Azimov, veleposlanik Ruske Federacije u Hrvatskoj i počasni pokrovitelj Fan zone, istaknuo je kako je Rusija spremna za početak Svjetskog prvenstva, kao i svi stadioni na kojima će se igrati nogometne utakmice.

Azimov je kazao kako je osobno obožavatelj hrvatske reprezentacije i nogometa kojega “Vatreni” igraju, isto kao i velik broj ruskih navijača, te ustvrdio kako je po kvaliteti igrača i po kolektivnom duhu, Hrvatska jedna od najboljih europskih reprezentacija.

“Volio bih da hrvatska reprezentacija bude što uspješnija i da minimalno dođe do polufinala”, rekao je Azimov.

Dodao je kako je ruski narod vrlo gostoljubiv i dobronamjeran te kako će hrvatski tim dobiti zasluženu pažnju i podršku u Rusiji.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker poručio je važnost Fan zone, fotografija i snimaka koji će dolaziti kao podrška igračima koji će igrati u Rusiji.

“Vjerujem da će atmosfera na Trgu bana Jelačića biti prekrasna, kao i širom Hrvatske gdje će biti slično sa više fan zona”, poručio je Šuker. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni