Natječaj za poticanje poduzetništva otvoren još 7 dana

Natječaj za poticanje poduzetništva otvoren još 7 dana

Subvencije se dodjeljuju za početak poslovanja poduzetnika, za žene poduzetnice, za uvođenje standarda kvalitete i certificiranje, dok se kapitalne pomoći dodjeljuju za povećanje konkurentnosti, tradicijske i umjetničke obrte te za projektnu dokumentaciju za gospodarske objekte

Do idućeg ponedjeljka traje javni natječaj Zagrebačke županije vrijedan 2,1 milijun kuna za dodjelu bespovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva u 2013. godini. Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se jave na natječaj najkasnije do 17. lipnja 2013. godine.

Subvencije se dodjeljuju za početak poslovanja poduzetnika, za žene poduzetnice, za uvođenje standarda kvalitete i certificiranje, za zaštitu okoliša te za cjeloživotno učenje zaposlenih, dok se kapitalne pomoći dodjeljuju za povećanje konkurentnosti, tradicijske i umjetničke obrte te za projektnu dokumentaciju za gospodarske objekte.

Korisnici potpora mogu biti isključivo obrti i trgovačka društva sa sjedištem na području Zagrebačke županije, uz iznimku da korisnici kapitalne pomoći za projektnu dokumentaciju za gospodarske objekte mogu imati sjedište negdje drugdje na području Republike Hrvatske, uz uvjet da ulažu u poslovni objekt na području Zagrebačke županije.

Tekst natječaja i potrebni obrasci nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr, a više informacija može se dobiti na broju telefona 01/6009-457 ili na e-mail uog@zagrebacka-zupanija.hr.

Popunjeni obrasci te potrebna dokumentacija dostavljaju se na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V kat, PP 974, 10001 Zagreb. Također, zahtjevi se mogu predati i osobno na navedenoj adresi u pisarnici, prizemlje, soba br. 1. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni