Natječaj za najam gradskih stanova u Novom Jelkovcu

Natječaj za najam gradskih stanova u Novom Jelkovcu

Mjesečna najamnina za stanove površine od 60,00 m2 do 99,99 m2, iznosi 92 eura + 1,40 eura/m2 neto korisne površine stana / Za stanove površine od 100,00 m2, iznosi 108 eura + 1,20 eura/m2 neto korisne površine stana

Grad Zagreb danas je objavio natječaj za davanje u najam javno najamnih stanova u naselju Novi Jelkovec, a tekst natječaja objavljen je u Jutarnjem listu. U najam se daje 131 gradski stan u rasponu kvadrature od 71,80 m2 do 133,24 m2. Radi se o jednom dvosobnom, 36 dvoipolsobnih, 38 trosobnih, 35 troipolsobnih i 21 četverosobnih stanova.

Mjesečna najamnina za stanove površine od 60,00 m2 do 99,99 m2, iznosi 92 eura + 1,40 eura/m2 neto korisne površine stana; za stanove površine od 100,00 m2, iznosi 108 eura + 1,20 eura/m2 neto korisne površine stana, u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju Hrvatske narodne banke svakog prvog u mjesecu. Stanovi se daju u najam na temelju Konačne liste reda prvenstva za odabir stana. Ugovor o najmu stana sklapa se na pet godina, s mogućnošću produženja na isti vremenski period. Najmoprimac se obavezuje da će položiti jamčevinu u iznosu od dvije mjesečne najamnine, kao i dati jamstvo za plaćanje najamnine i popravaka prouzročenih oštećenja u stanu i zajedničkim dijelovima zgrade.

Pravo na dodjelu stana u najam imaju osobe s prebivalištem na području Grada Zagreba, osobe koje nemaju u vlasništvu useljiv odgovarajući stan ili kuću na području Republike Hrvatske, kao ni članovi njihovoga obiteljskog domaćinstva, osobe s prihodom po članu obiteljskog kućanstva iznad 30 % prosječne mjesečno isplaćene plaće u gospodarstvu Grada Zagreb.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana, računajući od dana objave natječaja. Prijava s propisanim ispravama kojima podnositelj dokazuje ispunjavanje uvjeta za davanje stana u najam podnosi se Gradskom uredu za imovinsko – pravne poslove i imovinu Grada, a predaje se u pisarnicama 11 područnih ureda Gradske uprave i centralnoj pisarnici na adresi Trg Stjepana Radića 1, prizemlje, svakog radnog dana od 8,30 sati do 15,30 sati, a utorkom i četvrtkom od 8,30 sati do 18,00 sati. U prijavi podnositelji iskazuju interes za najam stana određene sobnosti.Prijave podnesene izvan roka ili nepotpune prijave neće se razmatrati.

Više informacija može se dobit u tekstu natječaja koji se može otvoriti ovdje. Obrazac prijave na natječaj može se preuzeti na ovoj poveznici. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni