Natječaj za nagradu Nikola Tesla – genij za budućnost

Natječaj za nagradu Nikola Tesla – genij za budućnost

Natječaj već petu godinu raspisuje Udruga Nikola Tesla – genij za budućnost u tri kategorije, kvizu znanja iz fizike namijenjenom školarcima i studentima, kategoriji kreativnog i inovativnog proizvoda ili suvenira inspiriranog Nikolom Teslom te u kategoriji Teslinog proširenog djelovanja poput zaštite okoliša i obnovljivih izvora energije

U Tehničkom muzeju u Zagrebu sinoć je na Danima Nikole Tesle otvoren natječaj za Godišnju nagradu Nikola Tesla – genij za budućnost. Natječaj je službeno otvorila zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin.

Natječaj već petu godinu raspisuje Udruga Nikola Tesla – genij za budućnost u tri kategorije, kvizu znanja iz fizike namijenjenom školarcima i studentima, kategoriji kreativnog i inovativnog proizvoda ili suvenira inspiriranog Nikolom Teslom te u kategoriji Teslinog proširenog djelovanja poput zaštite okoliša i obnovljivih izvora energije.

Dobitnici godišnje nagrade bit će proglašeni na svečanoj proslavi Teslina rođendana, manifestaciji Tesla & friends u srpnju ove godine u Zagrebu.

Svi zainteresirani prijaviti se mogu do 1. ožujka, a više informacija o natječaju mogu dobiti na web stranicama udruge www.unt-genius.hr. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni