Nastavljena potraga za automobilom koji je sletio u Savu

Nastavljena potraga za automobilom koji je sletio u Savu

U cilju pronalaska vozila i eventualnih osoba u njemu, na mjesto događaja izašli su policijski službenici, vatrogasci, pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, Interventna jedinica policije te ronioci Specijalne policije MUP-a

Potraga za automobilom koji je jučer sletio u Savu nastavljena je i danas, ali zasad nema rezultata. Policja je jučer (utorak) oko 15.10 sati zaprimila više dojava da je na Trnju, kod Obale trnjanskih branitelja, istočno od Mosta slobode, u rijeku Savu sletjelo osobno vozilo. U cilju pronalaska vozila i eventualnih osoba u njemu, na mjesto događaja izašli su policijski službenici, vatrogasci, pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, Interventna jedinica policije te ronioci Specijalne policije Ministarstva unutarnjih poslova RH. Dosadašnjim poduzetim mjerama i radnjama vozilo nije pronađeno te se akcija pronalaska vozila nastavlja i danas, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Prema neslužbenim izjavama očevidaca koje su prenijeli mediji, najverojatnije se radi o automobilu marke “fiat uno”, a pretpostavlja se da su u vozilu bile dvije osobe. Neki očevici tvrde kako su u automobili bili mladić i djevojka, no službeno još ništa nije potvrđeno. Iz policije poručuju da još nitko nije prijavio nestanak osobe ili osoba. Pročelnik zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić je gostujući u emisiji Radija Sljeme, najavio da će se u potragu uključiti i njihova ekipa sa vodenim skuterom opremljenim s podvodnom kamerom nakon što se na njoj otkloni kvar. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni