Nastavak sanacije Ulice Medveščak

Nastavak sanacije Ulice Medveščak

»Ovako će sada, pa do 5. rujna biti stalno. Hodat ćemo po gradu i otvarati prometnice koje se obnavljaju«, rekao ja gradonačelnik

»Nakon sanacije kolnika večeras puštamo u promet dionicu Ulice Medveščak, od Grškovićeve do Mirogojske ceste«, rekao je u subotu na licu mjesta gradonačelnik Milan Bandić te najavio da u ponedjeljak započinje sanacija Ulice Medveščak, od Mirogojske do Nuncijature.

Predstavnik Zagrebačkih cesta objasnio je da je u okviru radova skinut stari asfalt, a dva nova sloja su navučena: »Postavljeni su poklopci komunalnih instalacija, očišćeni su slivnici i priključci slivnika te iscrtana horizontalna signalizacija. Ukupna vrijednost radova, koji su započeli 1. kolovoza, je oko 1.300.000 kuna. Zahvat od Mirogojske do Nuncijature bit će zahtjevniji te će radovi trajati dulje«.

Ranije istoga dana gradonačelnik Bandić je otvorio Ulicu Mladosti – I. odvojak u Buzinu na kojoj su radovi na sanaciji i proširenju kolnika započeli 31. srpnja.

»Ovako će sada, pa do 5. rujna biti stalno. Hodat ćemo po gradu i otvarati prometnice koje se obnavljaju«, rekao ja gradonačelnik.

»Sanacijom ove prometnice zaokružili smo priču obnove prometnica u naselju i zbog toga smo zadovoljni«, rekao je predsjednik Mjesnog odbora Buzin Mario Kranjčina te dodao da je ova ulica vrlo prometna i da se njezinim proširenjem omogućila bolja prohodnost kroz naselje. U okviru radova asfaltirano je 700 metara kolnika širine pet metara, zamijenjeni su poklopci i uređene bankine. Vrijednost radova je oko 600.000 kuna. (zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni