NASA-in rover snimio živućeg Marsovca?

NASA-in rover snimio živućeg Marsovca?

Stručnjak za NLO-e napominje kako je vanzemaljska ruka tek jedna od »50 anomalija« otkrivenih nakon proučavanja mnogobrojnih NASA-inih fotorgrafija

Prema pisanju nekih inozemnih medija NASA-in rover Curiosity je navodno uspio snimiti ruku živućeg vanzemaljca, štoi je američka svemirska agencija pokušala zataškati.

Barem tako tvrdi neumorni lovac na NLO-e Scott C Waring koji stoji iza bloga UFO Sightings Daily. Prema njegovim riječima moglo bi se raditi o svojevrsnom polarnom medvjedu, Dark Lady – vanzemaljskoj ženi koj je također navodno već viđena na nekim snimkama Marsove površine, amogl obi se raditi i o neobičnom svemirskom raku.

Ako je Waring u pravu, na Marsu je mnogo življe nego što se donedavno pretpostavljalo.

On kaže da se na krajnjem lijevom rubu fotografije lako mogu vidjeti istaknuti nokti i zglobovi prstiju.

»Baš me zanima kako je NASA reagirala kad su zapazili vanzemaljca. Umjesto da to zataškaju, oni su izrezali dio slike, ali neuspješno jer su im na njoj slučajno ostali prsti«, kaže i dodaje kako je glavna slika prepolovljena. »Zamislite kakvo blago tek skriva druga polovica!«.

Stručnjak za NLO-e napominje kako je vanzemaljska ruka tek jedna od »50 anomalija« otkrivenih nakon proučavanja mnogobrojnih NASA-inih fotorgrafija.

Slika je izvorno snimljena još u prosincu 2012. no kandže vanzemaljca na njoj otrkivene su tek nedavno. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni