Naplata parkiranja na Gornjem gradu – za dnevnu kartu 500 kuna!

Naplata parkiranja na Gornjem gradu – za dnevnu kartu 500 kuna!

Svi koji će htjeti parkirati svoje vozilo na Gornjem gradu neće moći kupiti satnu kartu, već isključivo dnevnu i to tijekom cijelog dana jer će se kontrola i naplata parkiranja provoditi svakodnevno od 0 do 24 sata. U ovoj zoni također neće vrijediti naljepljice za dvosatno besplatno parkiranje vozila za osobe s invaliditetom..

Naplata parkiranja na Gornjeg gradu započeti će sutra, a prema Pravilniku stanari Gornjeg grada plaćati će 110 kuna mjesečnu parkirnu kartu, a ostali će morati izdvojiti 500 kuna za dnevnu kartu.

U zoni naplate biti će Demetrova ulica, Visoka ulica, Vitezovićeva ulica, Jezuitski trg, Ulica sv. Ćirila i Metoda, Lisinskoga ulica, Mletačka ulica, Ulica Ambroza i Klotilde Vranyczany, Ulica Josipa Kuševića, Ulica Tita Brezovačkoga, Ulica Jurja Habdelića, Trg Franje Markovića, Opatička ulica, Ulica fra Đure Basaričeka, Radićeva ulica, Jurjevska ulica i Ulica Ivana Gorana Kovačića.

Svi koji će htjeti parkirati svoje vozilo na Gornjem gradu neće moći kupiti satnu kartu, već isključivo dnevnu i to tijekom cijelog dana jer će se kontrola i naplata parkiranja provoditi svakodnevno od 0 do 24 sata. U ovoj zoni također neće vrijediti naljepljice za dvosatno besplatno parkiranje vozila za osobe s invaliditetom.

(zg-magazin)