Naljepnice sa zahvalama i/li upozorenjima na spremnicima za smeće

Naljepnice sa zahvalama i/li upozorenjima na spremnicima za smeće

(Foto: ZGH)

Djelatnici zagrebačke Čistoće će na spremnike onih korisnika koji se pridržavaju pravila i svoj miješani komunalni otpad odlažu u ZG vrećice, lijepiti plave naljepnice s porukom »Hvala što pravilno odlažete otpad«.

Iz Zagrebačkog holdinga poručuju kako im tako žele dati do znanja da je njihov trud zamijećen i cijenjen.

»Do sada smo na ovaj način zahvalili korisnicima u više od tisuću višestambenih zgrada i obiteljskih kuća«, navode u Holdingu.

Kanta s naljepnicom zahvale (Foto: ZGH)

Od ovog tjedna spremnici za miješani komunalni otpad korisnika koji se ne pridržavaju gradske odluke dobivaju žutu naljepnicu: »UPOZORENJE! OVO JE SPREMNIK SAMO ZA ZG VREĆICE«. Za odlaganje miješanog komunalnog otpada dužni ste koristiti standardiziranu ZG vrećicu. Zahvaljujemo na suradnji.«

U Holdingu navode kako posebne ophodarske službe Čistoće provjeravaju sadržaje spremnika prije pražnjenja i u slučaju nepropisnog odlaganja miješanog komunalnog otpada fotografiraju sadržaj spremnika uz korištenje aplikacije s GPS lokatorom te nalijepe naljepnicu upozorenja.

»Na taj način pratit će se i statusi po kvartovima. U ponedjeljak su kontrolu prošli spremnici obiteljskih kuća u Sesvetama, gdje su naši ophodari na više od 80 % spremnika zalijepili naljepnicu HVALA. Hvala stanovnicima Sesveta«, poručili su ih Holdinga. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni