Nakon rasprodanog koncerta Zvonka Bogdana, u prosincu i drugi koncert u Lisinkom

Nakon rasprodanog koncerta Zvonka Bogdana, u prosincu i drugi koncert u Lisinkom

Uz mađarske i rumunjske romanse, stare gradske pjesme, sevdalinke pa sve do antologijskih melodija poput, posjetitelji će imati priliku da se još jednom raspjevaju uz pjesme »U tom Somboru«, »Ej salaši na sjeveru Bačke« i »Već odavno spremam svog mrkova« i druge uspješnice

Zbog iznimno velikog interesa i rasprodanih ulaznica za jučerašnji koncert, u Lisinskom će biti održan drugi, ponovljeni koncert Zvonka Bogdana i dvadeset i jednog tamburaša koji su svirali s legendarnim Janikom Balašem.

Uz mađarske i rumunjske romanse, stare gradske pjesme, sevdalinke pa sve do antologijskih melodija poput, posjetitelji će imati priliku da se još jednom raspjevaju uz pjesme U tom Somboru, Ej salaši na sjeveru Bačke i Već odavno spremam svog mrkova i druge uspješnice. Uz Bogdana sviraju tamburaši, članovi Velikog tamburaškog orkestra Radio televizije Vojvodine. Gosti na koncertu bit će Tamburaški sastav Dike iz Vinkovaca s pjesmom posvećenom Zvonku Bogdanu.

Svoji nastupima Zvonko Bogdan čuva uspomene na jedno vrijeme koje se ponoviti neće, na ravnicu prepunu salaša, konja, fijakera, tambura i pjesama uz nezaboravnog vrhunskog pjevača, zaljubljenika u vojvođansku ravnicu i čuvara tradicije svojih predaka. Tome je posvećene i njegova nova pjesma: “Vojvodino moja prašnjava i tija, vesela i tužna, blatnjava i pusta. Sva svitanja tvoja i zalasci sunca, kad pomislim na te suše mi se usta.”

Ulaznice za koncert već se mogu kupiti na blagajnama Lisinskog ili online na ww.ulaznice.hr.

(zg-magazin)