Nakon Dubravkinog puta uredit će se i Jelenovac

Nakon Dubravkinog puta uredit će se i Jelenovac

Podsjetimo, radovi na uklanjanju stabala srušenih u oluji započeli su na Jelenovcu još početkom ožujka, a nakon sanacija posljedica počelo se raditi, ali se ubrzo i prestalo raditi na uređivanju staze unutar šume

Uređenje staze unutar Park šume Jelenovac se pomalo otegnulo, što zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta (kiša i blato), što zbog činjenice da su djelatnici Hrvatskih šuma – Radne jedinice Hortikultura trenutačno angažirani na uređenju šetnice Dubravkin put. Podsjetimo, radovi na uklanjanju stabala srušenih u oluji započeli su na Jelenovcu još početkom ožujka, a nakon sanacija posljedica počelo se raditi, ali se ubrzo i prestalo raditi na uređivanju staze unutar šume koju obližnji stanovnici rado koriste za šetnju i rekreaciju.

Kako nam je rekla Tatjana Đuričić Kuric iz službe za informiranje Hrvatskih šuma, trenutačni je prioritet uređenje Dubravkinog puta, nakon čega će se nastaviti i s uređenjem šumska staze duž Jelenovačkog potoka prema Vidovčici. Đuričić uvjerava da će staza sigurno biti uređena prije zime, uz napomenu da vremenske prilike nisu bile pogodne za radove. »Dolaskom lijepog vremena ljudi žele ići u prirodu, ali ni mi nismo mogli raditi po kiši i blatu«, kaže Đuričić Kuric. (B. J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni