Nakon aplikacije “Pričalica” glumac izdao i prvu dječju knjigu

Nakon aplikacije “Pričalica” glumac izdao i prvu dječju knjigu

(Foto: Privatni album)

Nakon što je prije nekoliko mjeseci predstavio aplikaciju »Pričalica« glumac Zoran Pribičević odlučio je izdati i svoju prvu dječju knjigu.

Riječ je o knjizi Priča o malom vitezu Đoniju koja je ujedno i jedina dječja knjiga u Hrvatskoj uz koju možete izrađivati i bojati stajaće likove iz knjige. Zoranova prva dječja knjiga jedinstvena je priča o malenom vitezu koja na poseban način razvija samopouzdanje, maštu i kreativnost, a uz to je i duhovita.

»Ova je priča nastala kada sam jedne večeri prije spavanja izmišljao nove priče svojem tada trogodišnjem sinu, ali ovaj put jedina razlika je bila u tome što se on po prvi puta toliko glasno smijao da sam istinski uživao dok sam ga uspavljivao. Odlučio sam priču ‘baciti’ na papir i jednog ju dana podijeliti sa svima«, govori Pribičević.

Pojašnjava kako je Đoni jedan super lik koji je pomalo nespretan, ali vrlo hrabar i uporan. »Kroz ovu knjigu klinci će povećati samopouzdanje, a uz jedinstvene stajaće šablone, na poseban način razvijati maštu i kreativnost«, naglašava Pribičević čija se priča može poslušati i u sklopu njegove aplikacije »Pričalica«.

Priča o malenom Đoniju zapravo je priča o najmanjem vitezu u kraljevstvu, a on je toliko malen da ga ostali vitezovi jedva primjećuju. Ipak, to ga ne sprječava da krene u avanturu svog života… (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni