Najzabavniji maskenbal u Zagrebu “Lisinski pleše pod maskama”

Najzabavniji maskenbal u Zagrebu “Lisinski pleše pod maskama”

Tradicionalno najzabavniji i najraskošniji maskenbal u Zagrebu pod nazivom Lisinski pleše pod maskama najavljen je u četvrtak, 9. veljače na konferenciji za novinare u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Podršku Maskenbalu iskazao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, na čemu mu se zahvalio ravnatelj Lisinskog Dražen Siriščević, najavivši karnevalski spektakl za 25. veljače od 20 sati.

U Velikoj dvorani nastupit će grupa Colonia, a za sjajan ritam i ples pod maskama pobrinut će se DJ Marek. Njegovu glazbenom repertoaru pridružit će se Udruga za promicanje plesa Zuzana te Plesna skupina Sheherezade koje će posjetitelje uvesti u program orijentalnoga plesa. Dodatnu energiju i zabavu posjetiteljima će pružiti Plesna udruga Back to Swing te Zagrebačke mažoretkinje.

Zabavni program obogatit će brojni žongleri, trbušne plesačice, akrobati iz Cirkorame, gatare, gutači vatre, izrađivači maski i crtači ukrasa po tijelu. Sve to uz bogatu gastronomsku i enološku ponudu.

Birat će se dakako i najbolja maska. Nagrade će se dijeliti za najbolju žensku, mušku, skupnu i najbolju dječju masku.

Ples pod maskama organiziran je u humanitarne svrhe pod pokroviteljstvom Rotary kluba Zagreb. Novac od prodanih ulaznica ide za stipendije darovitih učenika srednjih škola slabijeg socijalnog stanja i fond Gordana Čačića, preminulog generala Hrvatske vojske. Kako je istaknula predstavnica Kluba Ana Volk, ove će se godine dodijeliti 30 stipendija.

(Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni