Najava radova u Ulici Velimira Škorpika

Najava radova u Ulici Velimira Škorpika

Zbog radova asfaltiranja istočnog kolnika, Ulica V. Škorpika na dijelu od kružnog toka kod trgovačkog centra King Cross do ulice K. Golika/Kovinska, bit će pod privremenom regulacijom prometa. Planirano vrijeme trajanja radova je od četvrtka, 13. 10. od 09,00 sati do utorka, 1. 11. 2022. do 04,00 sata.

Prilikom izvođenja radova, na dijelu od kružnog toka kod trgovačkog centra King Cross (od pješačkog prijelaza) do ulice O. Miletića, radovi će zauzeti jedan prometni trak, a promet će se odvijati po slobodnom dijelu kolnika. Na dijelu od ulice O. Miletića do ulice K. Golika promet će se preusmjeriti na zapadni kolnik gdje će biti uspostavljen dvosmjeran promet.

U zoni raskrižja Ul. V. Škorpika/Kovinska/K. Golika bit će onemogućeno kretanje vozila u smjeru istok-zapad i obratno te u smjeru istok-jug i smjeru zapad-sjever.

Promet kamionima u smjeru od juga prema sjeveru bit će preusmjeren na Priobalnu cestu. Kamionski promet od sjevera prema jugu odvijat će se bez ograničenja. Molimo sve vozače da se pridržavaju privremene regulacije prometa za vrijeme trajanja radova.

Radove izvodi Zagrebački holding d.o.o., podružnica Zagrebačke ceste. Ukupna vrijednost radova iznosi 5,04 milijuna kuna. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni