Nagrade za hrabre karaoke pjevače

Nagrade za hrabre karaoke pjevače

Centar UP2DATE i Centar mladih Ribnjak u petak, 16. rujna 2016. godine u 20 sati, organiziraju Karaoke party za sve zainteresirane, bez obzira na dob, spol i sve što nas razlikuje.

Ovo je jedna od aktivnosti iz projekta Jednaki u kulturi kojeg zajednički provode Centar mladih Ribnjak i Centar UP2DATE, a sufinancira Grad Zagreb kroz program javnih potreba u kulturi za 2016. godinu.

Centar UP2DATE novo je ime udruge koja je osnovana 1991. godine pod nazivom Hrvatska udruga za promicanje i razvoj tiflotehnike „HUPRT“ i jedna je od mnogobrojnih udruga u Republici Hrvatskoj koja djeluje u korist osoba s invaliditetom, a jedina koja se bavi razvojem i primjenom ICT-a u svakodnevnom životu korisnika.

Što se nudi? Karaoke party, druženje uz glazbu po želji i to sve u velikoj dvorani Centra mladih Ribnjak, Park Ribnjak 1. Organizatori pozivaju sudionike da budu hrabri, izaberu neku pjesmu, napišu njezin naziv i prijave se za natjecanje; sami, u duetu, cijela klapa, sve može. Za natjecatelje su pripremljene nagrade, a svi ostali mogu se pridružiti kao vjerna publika za bodrenje. U svakom slučaju, dobra zabava je zagarantirana.

Prijaviti se možete do 15. 9. na email gordana.glibo@up2date.hr. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni