Nagrada od 50 tisuća kuna: Prepoznajete li muškarca osumnjičenog za dvostruko ubojstvo?

Nagrada od 50 tisuća kuna: Prepoznajete li muškarca osumnjičenog za dvostruko ubojstvo?

Zločin se dogodio krajem 2013. godine, a u cilju pribavljanja korisnih informacija o identitetu nepoznatih počinitelja ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić donio je Odluku o raspisivanju nagrade u iznosu od 50.000 kuna za davanje obavijesti koje će rezultirati ili doprinijeti razrješenju ovog teškog kaznenog djela

U prosincu 2013. godine dvojica su nepoznatih počinitelja ušla u obiteljsku kuću u Zagrebu, na Žutom Bregu te je jedan od počinitelja u 55-godišnju vlasnicu kuće ispalio hitac iz vatrenog oružja od kojeg je oštećena na mjestu preminula. Čuvši buku iz susjedne kuće, a u namjeri da joj pomognu na mjesto događaja došli su 53-godišnjakinja i 51-godišnjak. Potom je nepoznati počinitelj vatrenim oružjem usmrtio jednu osobu, dok je drugu teško ranio.

Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja, temeljem pribavljenih podataka o opisu nepoznatog počinitelja izrađen je foto crtež, priopćili su danas iz PU Zagrebačke.

Muškarac ima oko 37 godina, visine oko 175-180 cm, jače tjelesne građe, okruglog oblika lica bez brade i brkova, nešto jače izraženih jagodičnih kostiju koji je u trenutku počinjenja kaznenih djela bio odjeven u tamno smeđu jaknu dužine do bokova, od „štofa“ elegantnog izgleda ispod koje je nosio majicu, tamniju končanu dok je na glavi nosio kapu iste boje i materijala kao i jakna.

Drugi je muškarac star oko 30 godina, visok oko 180-190 cm, vitke građe, tamnije nešto dulje kose, koja mu se iza uha malo kovrča, a bio je odjeven u tanju jaknu tamnije boje, kakva se koristi u prijelaznom razdoblju.

U cilju pribavljanja korisnih informacija o identitetu nepoznatih počinitelja ovog teškog kaznenog djela, sukladno zakonu, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić donio je Odluku o raspisivanju nagrade u iznosu od 50.000 kuna za davanje obavijesti koje će rezultirati ili doprinijeti razrješenju ovog teškog kaznenog djela.

Uz zajamčenu diskreciju policija pozivao sve koji imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr ili osobno u sebi najbližu policijsku postaju ili izravno Sektoru kriminalističke policije u Zagrebu, Heinzelova 98.

Povećanu sliku pogledajte na linku. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni