Na Zrinjevcu se predstavljaju srednje škole

Na Zrinjevcu se predstavljaju srednje škole

U Parku Zrinjevac, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević danas je pozdravila prisutne na tradicionalnoj 15. po redu manifestaciji predstavljanja srednjih škola – Dojdi osmaš, Zagreb te zove, na kojoj srednje škole Grada Zagreba predstavljaju učenicima završnih razreda osnovnih škola svoje programe, aktivnosti i dosadašnja postignuća svojih učenika.

»Vjerujem da će vam informacije koje ćete danas dobiti na štandovima od naših profesora i srednjoškolaca pomoći u izboru ne samo srednje škole nego možda i u izboru vašeg budućeg zanimanja«, rekla je zamjenica.

Zahvalivši svim profesorima i učenicima zagrebačkih srednjih škola koji svake godine pomažu u organizaciji ove manifestacije, zamjenica je istaknula kako svim učenicima osmih razreda stoji na raspolaganju ukupno 65 javnih škola od kojih je 20 gimnazija, 35 strukovnih škola i 10 umjetničkih – glazbenih i plesnih škola te 24 privatne i vjerske srednje škole i četiri srednje škole za učenike s teškoćama.

Manifestacija se odražava pod pokroviteljstvom gradonačelnika Milana Bandića, a u organizaciji Grada Zagreba, Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju, te Ugostiteljsko-turističkog učilišta. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni