Na Velesajmu se predstavljaju najnoviji trendovi u kozmetičkoj industriji

Na Velesajmu se predstavljaju najnoviji trendovi u kozmetičkoj industriji

Uz kozmetiku, cilj je promovirati i tjelovježbu kao glavni preduvjet za zdravlje. Na jednom mjestu okupit će se instruktori aerobika, osobni treneri, fitness entuzijasti, profesori kineziologije, vrhunski sportaši i rekreativci

Sajam Dani ljepote&fitnessa, na kojem na Zagrebačkom velesajmu nastupa čak 215 izlagača iz 20 zemalja, u petak je otvorila zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek.

„Ovaj sajam je poslastica i odgovara mom osobnom svjetonazoru jer nema ljepote bez tjelovježbe i zdravog života. Nedavno smo radili istraživanje kako građani Zagreba doživljavaju sami sebe. Najveći broj njih rekao je da su Zagrepčani lijepi. Ljepota nam je vrlo važna i zbog toga ovaj sajam ima itekakvog smisla“, izjavila je zamjenica.

Direktorica Zagrebačkog velesajma Marina Pavković istaknula je kako se u kozmetičkoj industriji godišnje okrene 3,4 milijarde dolara. „To je veliki biznis. Mi kao Hrvatska pratimo ga na najbolji mogući način“.

Uz bogatu ponudu najnovijih proizvoda posjetiteljima se nudi osobno sudjelovanje u različitim kozmetičkim, medicinskim i sportskim tretmanima te besplatni savjeti kozmetičkih majstora i vrhunskih vizažista.

Dio programa su i natjecanja u šminkanju i izradi frizura za učenike i profesionalace, natjecanje u ukrašavanju noktiju te mnogobrojna stručna i zanimljiva predavanja i poduke na temu brige o njezi kože, prehrani i zdravom životu.

Posjetitelji će u Skin centru i zelenoj zoni moći besplatno obaviti dermatološki pregled kože, dobiti savjete za svoje probleme (madeži, akne, rosacea, psorijaza) te kupiti preporučene dermokozmetičke preparate.

Uz kozmetiku, cilj je promovirati i tjelovježbu kao glavni preduvjet za zdravlje. Na jednom mjestu okupit će se instruktori aerobika, osobni treneri, fitness entuzijasti, profesori kineziologije, vrhunski sportaši i rekreativci.

Sajam je otvoren je do nedjelje, 15. ožujka, a cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

Dani-ljepote5

I. Conjar

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni