Na Velesajmu otvoren sajam za starije “Pravo doba”

Na Velesajmu otvoren sajam za starije “Pravo doba”

Sajam je namijenjen starijim građanima, ali i svim drugim generacijama koje žele aktivno i zdravo starjeti

»Pravo doba, sajam za starije i sve ostale«, otvorio je u četvrtak u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić. Trodnevni sajam, prvi takve vrste u Republici Hrvatskoj, održava se u organizaciji Grada Zagreba, Zagrebačkog velesajma i Zaklade Zajednički put.

Izrazivši zadovoljstvo što se ovakav sajam po prvi puta održava upravo u glavnome hrvatskome gradu, zagrebački gradonačelnik zaželio je dobrodošlicu svim sudionicima te istaknuo kako je uvijek pravo doba za prave stvari, pa je stoga i ovaj sajam organiziran za potrebe osoba treće životne dobi koje su najzaslužnije što imamo ovakav grad kakav imamo.

Voditeljica podružnice ZGH-a Zagrebački velesajam Marina Pavković naglasila je kako je ovaj sajam sa svojom tematikom dokaz da Velesajam nastoji jačati svoju poziciju nacionalnog velesajamskog trendmakera i komunikatora relevantnih društvenih tema.

Sajam je namijenjen starijim građanima, ali i svim drugim generacijama koje žele aktivno i zdravo starjeti a održat će se i bogat stručno-popratni program koji će obuhvatiti niz tema prvenstveno namijenjenih stručnjacima što rade sa osobama starije životne dobi, dok u izlagačkom dijelu Sajma posjetitelji imaju priliku vidjeti što nude različite tvrtke i ustanove koje prezentiraju svoje proizvode i usluge namjenjene starijoj populaciji.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Više o sajmu i programima može se pročitati ovjde (pdf). (zagreb.hr /zg-magazin.com.hr)