Na Velesajmu najveći Zagreb Auto Show dosad

Na Velesajmu najveći Zagreb Auto Show dosad

Glavna nagrada za posjetitelje je Toyota Yaris Hybrid

Na Zagrebačkom velesajmu, od 10. do 15. travnja, održat će se međunarodni salon automobila Zagreb Auto Show, najavili su na konferenciji za medije u četvrtak gradonačelnik Milan Bandić, direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić, predsjednik Udruženja trgovine motornim vozilima i dijelovima HGK Ivo Ivančević te direktorica korporativnih komunikacija INA d.d. Marina Burazer.

Organizatori su na Velesajmu predstavili najveći Zagreb Auto Show u povijesti, petnaesti po redu ali tek drugi nakon velike pauze od gotovo osam godina.

»Ponosan sam što organizacijom Salona grad Zagreb pozicioniramo kao atraktivnu gospodarsku lokaciju, a sam događaj je od posebnog gospodarskog i društvenog značaja za naš grad i našu zemlju«, rekao je gradonačelnik Bandić dodavši da je izuzetan uspjeh prošlog izdanja Auto Showa dodatni poticaj da ovogodišnji Salon bude još bolji, zanimljiviji i bogatiji te svojom ponudom i novitetima doprinese poticanju tržišnog interesa i porasta prodaje novih vozila.

Direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić istaknula je da će na 70 tisuća m² izložbene površine u 14 paviljona i na otvorenom prostoru svoju ponudu predstaviti rekordnih 463 izlagača iz 34 zemlje svijeta. Najavila je također da će u šest dana showa posjetitelji imati priliku vidjeti 85 marki automobila, motocikala, bicikala, gospodarskih i kamp vozila, a najavljene su 133 premijere, uključujući i jedno konceptno vozilo.

Bit će predstavljeno 85 brandova automobila, motocikala, bicikala, gospodarskih i kamp vozila. Od toga 28 automobilskih marki, 36 marki motocikala, 11 marki bicikala, 19 marki gospodarskih vozila, 5 marki autobusa i 5 marki kamp vozila.

»Ovogodišnji Zagreb Auto Show će biti najveći u povijesti ovog događanja, a krasiti će ga najbogatiji popratni sadržaji koji, između ostaloga, uključuju i tri poligona, otvorene pozornice s panelima, izložbe oldtimera, motociklističko natjecanje i po prvi puta stunt show akrobacija na motoru«, dodala je.

Nakon izdvojenog jutarnjeg programa za novinare, u utorak 10. travnja, Zagreb Auto Show će od 15 sati biti otvoren za javnost. Salon je otvoren svaki dan do 21 sat, vikendom sat vremena duže, a cijena ulaznice je 40 kn, odnosno upola manje za umirovljenike.

Glavna nagrada za posjetitelje je Toyota Yaris Hybrid.

Organizatori ovogodišnjeg izdanja Salona su Grad Zagreb u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, Zagrebačkim holdingom i Zagrebačkim velesajmom.

Zemlje sudionice: Australija, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Češka, Danska, Finska, Francuska, Grčka, Hrvatska, Indija, Italija, Japan, Kanada, Kina, Koreja (Južna), Luksemburg, Mađarska, Nizozemska, Njemačka, Poljska, Rumunjska, Ruska Federacija, SAD, San Marino, Slovenija, Srbija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Tajland, Tajvan Kina, Turska, Velika Britanija i Sjeverna Irska.

Salon će u utorak, 10. travnja 2018. u 18.00 sati u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu otvoriti gradonačelnik Milan Bandić.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na blagajnama ispred Zagrebačkog velesajma radnim danima od 3. do 9. travnja od 10.00 do 15.00 sati.

Cijene ulaznica 

Jednokratna ulaznica

40,00 kn

Jednokratna ulaznica za umirovljenike

20,00 kn

Stalna ulaznica

130,00 kn

 

Radno vrijeme za posjetitelje

10. travnja

              15.00 do 21.00 sat

11. i 12. travnja

10.00 do 21.00 sat

13. travnja

              10.00 do 22.00 sata

14. travnja

              09.00 do 22.00 sata

15. travnja

              09.00 do 21.00 sat

 *HŽ putnički prijevoz, posjetiteljima sajmova iz Hrvatske i Slovenije odobravaju 40 % popusta na cijenu povratne karte. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni