Na Trnju pretučeni mladić i 64-godišnjakinja

Na Trnju pretučeni mladić i 64-godišnjakinja

(Foto: Ilustracija)

Na Trnju, u Ulici Hrvatske bratske zajednice ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice jučer je oko 18 sati više (oko desetak) nepoznatih počinitelja verbalno napalo 21-godišnjaka koji je potom ušao u predvorje knjižnice, a napadači za njim. U predvorju knjižnice bio je 29-godišnjak koji je iz zasad neutvrđenog razloga tjelesno napao 21-godišnjaka. Liječnička pomoć 21-godišnjaku je pružena u KB Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a policijski službenici doveli su 29-godišnjaka u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, dok za ostalima intenzivno tragaju, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Isto tako, oko 18.10 sati na Trnju u Paromlinskoj, u obližnjem kafiću “Dalmatinka”, više je nepoznatih počinitelja oštetilo ulazna vrata i inventar te su zapalili pirotehničko sredstvo (baklju) i fizički napali 64-godišnjakinju. Liječnička pomoć pružena joj je u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena dok materijalna šteta zasad nije utvrđena.

Jutarnji list navodi kako je posrijedi obračun nogometnih huliganskih skupina, odnosno nastavak obračuna navijača BBB i Torcide s autoceste A1 od prije nekoliko tjedana, kao i planiranog obračuna koji je u nedjelju navečer u Zagrebu spriječila policija.

Napadači s fantomkama na glavi su prema pisanju Jutarnjeg ušli u NSB gdje su se okomili na mladića iz Dalmacije, koji im je uzvratio. Banda se zatim zaputila prema »Dalmatinki«, gdje su nastavili s nasiljem i vandalizmom. Pohod se, kako se neslužbeno doznaje, nastavio kod Plus marketa, gdje je muškarac na ulazu odmah bačen na pod.  (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni