Na Trgu uvedena autobusna stanica

Na Trgu uvedena autobusna stanica

U Uredu za odnose s javnošću ZET-a potvrdili su nam da će nova autobusna postaja na Trgu ostati trajna, neovisno o remontu uspinjače

Na glavnom zagrebačkom trgu, ispred Gradske ljekarne, od danas se nalazi nova, prva stanica produljene ZET-ove autobusne linije 150. Liniju koja povezuje Trg bana Josipa Jelačića, Gornji grad i  Tuškanac, u promet je pustio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, naglasivši pritom da se razmatra i produžetak te linije prema Ksaveru.

Obzirom da je uspinjača na redovnom godišnjem remontu, ova linija bit će od koristi velikom broju građana, ali i turista, istaknuo je voditelj podružnice Holdinga ZET Dubravko Baričević. Zbog redovnog godišnjeg pregleda pogonskog postrojenja i objekata te tehničkog pregleda, Uspinjača će od ponedjeljka, 15. srpnja do, kako se očekuje, 26. ovoga mjeseca, biti izvan prometa.

U Uredu za odnose s javnošću ZET-a potvrdili su nam da će nova autobusna postaja na Trgu ostati trajna, neovisno o remontu Uspinjače.

Rutom Trg bana Jelačića – Ilirski trg – Trg sv. Marka (Trg sv. Katarine) – garaža Tuškanac prvi su se provezli građani, te predstavnici medija i Grada Zagreba. (zagreb.hr / zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni