Na Trg po domaće slavonske proizvode

Na Trg po domaće slavonske proizvode

Predsjednik udruge Panonija Pavo Baotić je naglasio da usprkos manjemu broju izlagača na ovogodišnjem sajmu nema straha za manji interes publike

Na Trgu bana Josipa Jelačića jučer je otvorena peta po redu manifestacija Domaće je domaće u Zagrebu, koja se održava do subote, 20. lipnja u organizaciji Udruge branitelja proizvođača Panonija.

Riječ je o izložbeno – prodajnoj manifestaciji gospodarskog, turističkog, kulturnog i edukativnog karaktera s ciljem uključivanja branitelja Domovinskog rata i njihovih obitelji u društvo proizvodnih djelatnosti registriranih OPG-ova.

Manifestaciju je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je tom prigodom istaknuo da je prošlo pol desetljeća od početaka ove manifestacije, koja Zagrepčankama i Zagrepčanima nudi proizvode što su prije svega domaći, cjenovno prihvatljivi i najvažnije – kvalitetni.

»Žao mi je što smo ove godine u manjem broju u odnosu na prethodne zbog situacije oko koronavirusa. No moramo se čuvati i paziti, kako na sebe tako i na druge! Na meni je da otvorim ovu manifestaciju i pozovem sve da posjete štandove sa zdravim i domaćim plodovima i proizvodima iz naše Slavonije«, poručio je Bandić.

[OTVORENA PETA MANIFESTACIJA "DOMAĆE JE DOMAĆE U ZAGREBU"]Na glavnome zagrebačkom trgu gradonačelnik Milan Bandić sa…

Objavljuje Grad Zagreb Službena stranicaUtorak, 16. lipnja 2020.

Ministar državne imovine Mario Banožić je zahvalio gradonačelniku Bandiću što podržava slavonske OPG-ove da promoviraju vlastite proizvode i što im pomaže da se predstave široj publici i turistima.

Predsjednik udruge Panonija Pavo Baotić je naglasio da usprkos manjemu broju izlagača na ovogodišnjem izdanju Domaće je domaće u Zagrebu nema straha za manji interes publike.

»Ovdje smo uvijek bili dobro primljeni. Udruga svojim djelovanjem već sedam godina ustrajava na svojim projektima, od čega pet godina članovi Udruge izlažu u glavnome hrvatskom gradu što nas iznimno veseli«, kaže Baotić. (zg-magazin)