Na Tijelovo ZET primjenjuje nedjeljni raspored vožnje

Na Tijelovo ZET primjenjuje nedjeljni raspored vožnje

Na blagdan Tijelova u četvrtak, 4. lipnja, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni raspored vožnje.

U petak, 5. lipnja, sve autobusne linije prometovat će prema uobičajenom rasporedu radnoga dana, dok će u tramvajskom prijevozu zbog, kako se očekuje, smanjene prometne potražnje u primjeni biti subotnji vozni red.

Tržnice u gradu Zagrebu, Veletržnica i hladnjača i skladišta, Zelena tržnica i Sajmište Sesvete u četvrtak, 4. lipnja 2015. godine na blagdan Tijelova neće poslovati. U petak 5. lipnja 2015. godine, Uprava podružnice Tržnice Zagreb na lokaciji Šubićeva 40/V i Slavonska avenija 7, neće biti otvorena.

Centar za korisnike Zagrebačkog holdinga, u Ulici grada Vukovara 41, u četvrtak, 4. lipnja neće biti otvoren za građane, kao ni blagajne Gradskog stambenog komunalnog gospodarstva d.o.o., Gradske plinare Zagreb- opskrbe d.o.o., Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. te Čistoće.

U petak, 5. lipnja Centar za korisnike radi po uobičajenom radnom vremenu, od 7.30 do 15.30 sati, kao i blagajne Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o u Ulici Eleonore Patačić 1b koje posluju od 8.00 do 15.00 sati, Gradske plinare Zagreb- opskrba d.o.o u Radničkoj cesti 1, od 7.30 do 14.30 sati, blagajne GSKG d.o.o u Savskoj cesti 1, od 8.00 do 14.30 sati te blagajne Čistoće u Radničkoj cesti 82, od 8 do 14 sati.

Od 0 do 24 sata rade sve dežurne službe Zagrebačkog holdinga, a dežurne su i neke gradske ljekarne. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni