Na Šalati klizalo 500 maškara

Na Šalati klizalo 500 maškara

Nagrada za najbolju masku ove godine pripala je obitelji koja je došla maskirana u družinu iz Čarobnjaka iz Oza

Uz taktove popularnih domaćih i stranih glazbenih hitova, u nedjelju 11. veljače je, već tradicionalno, održana proslava Maskenbala na ledu na klizalištu Šalata, čiji je organizator ustanova Upravljanje sportskim objektima.

Niti nedostatak sunca i hladno vrijeme nisu spriječili gotovo 500 ljubitelja klizanja da zamaskirani dođu na Šalatu i uživaju u programu 28. izdanja Maskenbala na ledu.

Žiri je na kraju od nekoliko stotina maskiranih klizača, među kojima je najviše bilo djece, izdvojio one što su se po originalnosti razlikovale od drugih. Cilj je bio nagraditi upravo one maske koje su djelo vrijednih ruku malih klizača i njihovih roditelja, baka, djedova.

Nagrada za najbolju masku ove godine pripala je obitelji koja je došla maskirana u družinu iz Čarobnjaka iz Oza. Za trud koji su uložili pripao im je nagradni bon mjesečna ulaznica za bazen Mladost te vrećica s darovima sponzora.

Nagradni bon Ustanove za početnu poduku plivanja za djecu od 5 do 10 godina na BK Svetice i sponzorska paket vrećica otišla je u ruke djevojčici maskiranoj u jesen, dok su djevojčice maskirane u kokice osvojile treću nagradu mjesečnu ulaznicu za bazen Mladost.

Pored glavnih nagrada dodijeljene su i posebne nagrade pa je klizačima maskiranima u papige pripala obiteljska ulaznica za bazen na Sveticama, a podijeljene su i karte za probno jahanje na Hipodromu, ulaznice i klizaljke za četiri osobe, te niz poklona Ustanove i sponzora Maskenbala na ledu.

Pored nagrađenih maski, a žiri je pokušao nagraditi najmaštovitije maske u koje je bilo uloženo najviše truda, na ledu su klizali i gusari, super junaci poput Flasha i Spidermana, likovi iz crtića kao što je Skockani Spužva Bob, nije nedostajalo niti kauboja, hokejaša, vještica, princeza, klaunova, a na kraju programa svi sudionici su se zasladili nezaobilaznim krafnama. (zg-magazin)