Na međunarodni turnir stiže više od 100 svjetskih hrvačkih imena

Na međunarodni turnir stiže više od 100 svjetskih hrvačkih imena

U Zagrebu se 7. i 8. studenoga održava međunarodni turnir hrvanja grčko-rimskim stilom za seniore – UWW Grand Prix Zagreb Open 2020.

Na sedmome po redu turniru nastupit će više od 100 svjetskih hrvačkih imena iz 20 zemalja, a boje našeg hrvanja branit će najbolji hrvatski hrvači: Božo Starčević, Ivan Huklek, Dominik Etlinger, Ivan Lizatović, Vjekoslav Luburić, Antonio Kamenjašević, Pavel Puklavec, Karlo Kodrić, Filip Šačić i drugi.
Natjecanje se održava u Domu sportova te je zbog korona virusa zatvoreno za gledatelje. Zbog velikog interesa iz cijelog svijeta, bit će omogućen livestream svih borbi na web stranici turnira https://gpzagrebopen.com/ te na stranicama svjetske hrvačke organizacije – United World Wrestling https://unitedworldwrestling.org/..
Turnir Grand Prix Zagreb Open uvršten je u kalendar Svjetske hrvačke federacije za 2020. godinu kao jedan od najjačih turnira svijeta.

Organizator turnira je Savez hrvačkih športova Grada Zagreba, a pokrovitelji Grada Zagreb i Svjetska hrvačka federacije (United World Wrestling). (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni