Na Jarunu i Mladosti započeo Dječji ljetni kamp

Na Jarunu i Mladosti započeo Dječji ljetni kamp

Program Dječjeg ljetnog kampa, što ga ustanova Upravljanje sportskim objektima organizira za svoje najmlađe korisnike nakon završetka škole, u ponedjeljak 19. lipnja je dočekao svoju prvu grupu polaznika na RSC Jarun i SP Mladost. Riječ je o djeci osnovnoškolskog uzrasta od 7 do 12 godina a prvog dana kampa maleni polaznici su uživali u nizu sportskih aktivnosti poput graničara, stolnog tenisa i mini golfa te im je održana prezentacija odbojke na SP Mladost gdje su prošli i edukaciju o zaštiti od sunca koju je organizirao sponzor La Roche-Posay.

Program Dječjeg ljetnog kampa, koji je ove godine uvršten u godišnju proslavu Međunarodnog olimpijskog dana (MOD) u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske akademije, potrajati će do kraja srpnja a tijekom njegova trajanja polaznicima će biti predstavljeni sportovi poput tenisa, atletike, hokeja na travi i juda.

Pored edukacije o važnosti zaštite kože od sunca u programu su se našle i ekološka radionica te radionica sigurnosti na vodi kroz koje će polaznike provest iskusni biolozi te licencirani spasioci. U ekološkoj radionici mladi polaznici će imati priliku upoznati biljni i životinjski svijet RSC Jarun, saznati nešto o povijesti nastanka jarunskih jezera te naučiti kako se rade terenska mjerenja kakvoće vode. Radionica sigurnosti na vodi usmjerena je ka upoznavanju s opasnostima na vodi i pravilima ponašanja u blizini vode.

Dječji ljetni kamp je zamišljen kao dnevni boravak djece na objektima ustanove, cijena programa iznosi 500 kuna uz uključeni ručak.

Prijave i upisi u program otvorene su tijekom cijelog trajanja kampa ili do popunjavanja svih slobodnih mjesta. Informacije i prijave za kamp na broj telefona 091 5173 551 ili na mail ljetni.kamp@sportskiobjekti.hr. (PR)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni