Na Jarunu 16. međunarodna memorijalna utrka Matija Ljubek

Na Jarunu 16. međunarodna memorijalna utrka Matija Ljubek

Ove subote, točnije 20. svibnja, započinje 16. po redu Otvoreno prvenstvo grada Zagreba u kajaku i kanuu na mirnim vodama i Međunarodna memorijalna utrka Matija Ljubek na regatnoj stazi ŠRC Jarun.

Prvog dana, 20. svibnja, natjecanje počinje u 10,00 sati, a do danas svoje sudjelovanje su potvrdile sljedeće zemlje: Taiwan, Srbija, BIH, Austrija i Slovenija. Osim Regate i Međunarodne memorijalne utrke, na kojima možete bodriti naše ponajbolje kajakaše i kanuiste, organizirati će se i utrka u Dragon boat čamcima na kojoj će nastupiti poznati lađari iz Metkovića koji su lani odnijeli pobjedu te brojni drugi lađari i veslački klubovi. Po prvi puta ove godine će svi posjetitelji moći isprobati Dragon boat čamce uz stručno vodstvo tima Kajak kanu kluba Matija Ljubek.

Drugog dana, 21. svibnja, s početkom u 10,00 sati održat će se drugi po redu Zagreb Open Water Festival – maraton za kajak-kanu i veslanje na dasci. Nakon maratona će uslijediti SUPer Surfers Challenge, atrkativna utrka veslanja na dasci za profesionalce i amatere.

Sve detalje možete naći na službenoj stranici Kajak kanu kluba Matija Ljubek: http://www.kkkmatijaljubek.hr/ (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni