Na Glavnom kolodvoru premlatili maloljetnika

Na Glavnom kolodvoru premlatili maloljetnika

Na drugom peronu Glavnog željezničkog kolodvora, u subotu, 29. listopada 2017. oko 5:50 sati, više nepoznatih počinitelja nanijelo je teške tjelesne ozljede maloljetniku.

Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu, pa iz zagrebačke policije mole građane da obavijeste najbližu policijsku postaju ako imaju korisne informacije o osobama s fotografija. Isto mogu učiniti i na telefonski broj 192 ili putem e-pošte: zagrebacka@policija.hr.

(ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t