Na Cvjetnom do karata za humanitarni koncert

Ulaznice za humanitarni koncert za pomoć osobama s Down sindromom prodavat će se po cijeni 35 kuna / Na koncertu nastupaju Marko Tolja, Teška industrija, Sandi Cenov, Lana Klingor, Filip Dizdar i drugi

Pozivamo građane da posjete štand Udruge za osobe s Down sindromom Zagreb  u subotu 9. ožujka na Cvjetnom trgu. U sklopu akcije obilježavanja svjetskog dana sindroma Down sindroma  – Vlatka Pokos, Zlatan Zuhrić Zuhra, Mario Mlinarić, Davor Svedružić s prijateljima glumcima te Goran Šprem sa prijateljima sportašima prodavat će karte za donacijski koncert koji će se održati 19. ožujka 2013. godine u Hypo centru (nastupaju: Marko Tolja, Teška industrija, Sandi Cenov, Lana Klingor, Filip Dizdar i drugi) Cijena ulaznice je 35 kn.

Donacije za terapije osoba s Down sindromom Zagreba i Zagrebačke županije skupljat će se i u pomoć visažistica iz Media makeup school. Tina Jesenković i Ivana Pralija na štandu će od 10 do 14 sati  šminkati zainteresirane dame, od kojih se očekuje da zauzvrat prilože u donacijsku kasicu Udruge Down Sindrom Zagreb.

Otvorena je i donacijska linija 060 92 00 (poziv 5,00 kn  + PDV)

(zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni