Na Bundeku Festival nogometa

Na Bundeku Festival nogometa

Organizatori su pripremili i izložbu fotografija koje prikazuju 12 brazilskih stadiona na kojima će se odigrati utakmice na ovom Svjetskom nogometnom prvenstvu. Glazbeni dio programa otvoriti će Mate Mišo Kovač, koncertom 12. lipnja u 20 sati. Miroslav Škoro će nastupiti 18. lipnja, dok će 23. lipnja posjetitelje zabavljati Prljavo kazalište.

Do početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu ostalo je još samo dva dana. Svi oni koji nisu u mogućnosti otputovati u Brazil moći će posjetiti Festival nogemta, koji će se održati od 12. lipnja do 13. srpnja na istočnoj strani jezera Bundek.

U sklopu Festivala nogometa montirati će se nogometno igralište od umjetne trave dimenzija 24 puta 12 metara s tribinama za više od 300 gledatelja. Na ovom će se igralištu svakodnevno održavati besplatna mala škola nogometa te nogometni turniri za odrasle s atraktivnim i zanimljivim nagradama za najbolje momčadi. Prijave za besplatnu školu nogometa za djecu od 6 do 14 godina primaju se na mail prijava@festivalnogometa.com

Za otvaranje koncert Miše

Organizatori su pripremili i izložbu fotografija koje prikazuju 12 brazilskih stadiona na kojima će se odigrati utakmice na ovom Svjetskom nogometnom prvenstvu. Glazbeni dio programa otvoriti će Mate Mišo Kovač, koncertom 12. lipnja u 20 sati. Miroslav Škoro i prijatelji će nastupiti 18. lipnja, dok će 23. lipnja posjetitelje zabavljati Prljavo kazalište.

Festival nogometa imati će i humanitarni karakter. U sklopu Festivala će se prodavati navijačke naljepljice za lice i tijelo, a dio sredstava od prodaje biti će namijenjen za Hrvatsku ligu protiv raka. Organizirati će se i nogometna utakmica žena, dama, djevojaka iz javnog života Hrvatske, koje će dati podršku Hrvatskoj ligi protiv raka.

Ova sportsko-glazbena manifestacija održati će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni