Na Bundeku će se od 13. do 19. svibnja održati 54. Floraart

Na Bundeku će se od 13. do 19. svibnja održati 54. Floraart

Na Bundeku će se od 13. do 19. svibnja održati 54. Međunarodna vrtna izložba Floraart, koja će za posjetitelje biti otvorena svakog dana trajanja, od 9 do 21 sat. Prošlogodišnju izložbu obišlo je preko 320 tisuća posjetitelja, a i ove se godine očekuje više od 200 izlagača, najavljeno je na današnjoj konferenciji na terasi ugostiteljskog objekta Sunce na Bundeku.

Brojna su događanja i za najmlađe u Flora gradu jer, kako je rečeno na konferenciji, cilj izložbe nije samo predstavljanje trendova krajobraznih uređenja, već i ekološka edukacija građana, istaknuto je na konferenciji kojoj su uz gradonačelnika Zagreba i predsjednika Organizacijskog odbora Milana Bandića, 54. Floraart predstavili i voditelj podružnice Zrinjevac Igor Toljan i dopredsjednik Izvršnog odbora Floraarta Darko Uidl.

U sklopu izložbe održavaju se brojne promocije i različita tematska predavanja namijenjena posjetiteljima. Važan dio izložbe su Natjecanje izlagača, Hrvatski kup florista, Natječaj za najljepši kućni vrt i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizira i prigodna prodaja cvijeća i sadnica.

Osigurana je i besplatna autobusna linija od Mažuranićevog trga do Bundeka, a tu je i besplatni električni vlakić na prostoru izložbe. Ulaz na izložbu je besplatan. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni