Na Braču EP u jedrenju na dasci

Na Braču EP u jedrenju na dasci

Preko 80 prijavljenih kandidata iz gotovo svih Europskih zemalja borit će se za titulu onog najboljeg, a nagradni fond iznosi 10.000 eura. Ova, prema riječima organizatora, najvažnija i najmnogobrojnija regata sezone traje od srijede 27.kolovoza do nedjelje 31.kolovoza

U Bolu na otoku Braču u srijedu počinje Europsko prvenstvo u jedrenju na dasci (IFCA 2014 European Slalom Championship), u disciplini slalom. Ovakvo natjecanje se održava po prvi puta u Hrvatskoj, nakon sjajne prošlogodišnje utrke održane u Španjolskoj.

Natjecanje počinje u podne, u srijedu 27.kolovoza, kada će biti označen start, a završava u 19 sati. Preko 80 prijavljenih kandidata iz gotovo svih Europskih zemalja borit će se za titulu onog najboljeg, a nagradni fond iznosi 10.000 eura. Ova, prema riječima organizatora, najvažnija i najmnogobrojnija regata sezone traje od srijede 27.kolovoza do nedjelje 31.kolovoza do 19 sati, a muškarci i žene bore se u različitim kategorijama.

Svaku večer od srijede do nedjelje na plaži Zoo Stationa u Bolu od 19 sati održavaju se i surferski partiji te se na ovaj način promiče turizam i važnost sporta.

Ulaz na sva događanja je besplatan.

Natjecanje se održava pod pokroviteljstvom Općine Bol, Turističke zajednice Bol, Blue Sun hotela i Hotela Kaštil. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni