Na 10. Ljetnom kinu Gradec bit će prikazano 39 filmova

Na 10. Ljetnom kinu Gradec bit će prikazano 39 filmova

Na platou Gradec, na Katarininom trgu zagrebački gradonačelnik Milan Bandić će danas u 21 sat otvoriti jubilarnu, 10. sezonu Ljetnog kina Gradec.

Ovogodišnje Ljetno kino na kojem će biti prikazano 39 filmova započet će projekcijom filma Tko pjeva zlo ne misli.

U 10. sezoni bit će prikazano 39 filmova. Projekcije kreću u 21 sat, ulaz na sve projekcije je slobodan, ali mjesto treba zauzeti na vrijeme jer se stolice i stolovi brzo popunjavaju.

Spomenimo da je u sedam sezona filmove u ovom kinu pogledalo više od 100.000 gledatelja, a za sve projekcije tražilo se mjesto više.

U petak, 26. 7. se prikazuje biografska komedija Zelena knjiga (redatelj: Peter Farrelly /gl. uloge: Green Viggo Mortensen, Mahershala Ali).

– Priča je nadahnuta istinitim prijateljstvom koje je nadvladalo rasne i klasne razlike šezdesetih godina u SAD-u.

U subotu, 27. 7. na programu je akcijska avantura Robin Hood (redatelj: Otto Bathurst / gl. uloge: Taron Egerton, Jamie Foxx).

– Nova verzija Robina Hooda će prikazati mlade dane poznatog pljačkaša i otkriti detalje koji su Robina (Egerton) potakli da se izvan zakona bori za malog čovjeka. Kao mladić pun ideala odlazi u križarski rat, tamo doživljava samo razočaranja, ali postaje iskusni ratnik. Po povratku ga oneraspoloži što je njegova zemlja zapala u korupciju, čemu se mora suprotstaviti.

U nedjelju, 28. 7. se prikazuje krimć Južni vetar (redatelj: Miloš Avramović / gl. uloge: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac).

– U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju dobivati smisao. Napušta roditeljski dom i s dugogodišnjom djevojkom Sofijom useljava se u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promijeniti kada se Maraš slučajno zamjeri opasnom narko klanu.

Raspored idućih projekcija dostupan je na: http://www.ljetnokinogradec.com (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni